Hopp til navigasjon Hopp til innhold
 
A+
RSS
Information in English
Du er her:  Oslo kommune > Munchmuseet > Om oss > Sponsorsamarbeid

Munch-museets sponsorprogram

Nå kan din bedrift profilere seg effektiv gjennom samarbeid med et av våre museer. Vi er overbevisst om at vi har noe som når akkurat din målgruppe og som vil sikre en effektiv merkevarebygging som matcher din bedrifts holdninger, verdier og mål.

Vårt arbeid med kunst og kultur gjør oss til en viktig samfunnsaktør. Oslo skal være landets kulturelle sentrum, og byens kulturtilbud skal preges av kvalitet, tradisjon, nyskaping og mangfold. Munch-museet skal medvirke til at kommunens engasjement og ressurser innen kunst og kultur stimuleres til beste for byens befolkning og tilreisende. Vi ønsker i den forbindelse å invitere enkeltpersoner og bedrifter til sponsorsamarbeid.

Vi har mye å by på - Munch-museet med sin unike samling og Stenersenmuseet med sine innovative utstillinger. Vår ambisjon er å heve kvaliteten på kulturlivet i Oslo slik at vi kan gi publikum et enda bedre tilbud - til beste for tilreisende, næringslivet og byens egne borgere. Samtidig ønsker vi at et samarbeid med en av våre institusjoner skal gi gode resultat for din bedrift. Vårt mål er at alle parter tjener på et samarbeid og at ytelser og motytelser tilsvarer hverandre. Hvis du eller ditt firma er interessert i å bli en del av Oslos rike kulturliv bistår vi gjerne med å tilpasse et skreddersydd opplegg som fungerer for din bedrift!

Gjennom våre sponsorprogrammer kan vi blant annet tilby:

  • merkevarebygging
  • tilknytning til ledende internasjonale merkevarer og kvalitet innenfor kultur
  • kommunikasjon av holdninger, verdier, engasjement og samfunnsansvar
  • presse og PR
  • eksponering
  • tilgang til relevante målgrupper
  • tilgang til internasjonale nettverk
  • lokaler og arrangementer egnet for representasjon og kundepleie
  • lokaler og arrangementer egnet for personalpleie
  • museumsdirektører og erfarne medarbeidere som forstår næringslivets behov

Vi tilbyr sponsorer effektiv merkevarebygging og relasjonsskapende nettverk samt eksklusiv tilgang til våre museer, utstillinger, eller arrangementer. Gjennom våre sponsorprogrammer kan vi tilby skreddersydde løsninger for både små og store bedrifter. Erfaringer viser at sponsorsamarbeid kan gi en svært kostnadseffektiv og tydelig markedsføring av din bedrift. Ta kontakt ved spørsmål eller ønske om uformelle råd.

Kontakt:

Gitte Skilbred
Markeds- og sponsorsjef
Mob.: +47 970 57 819